HTML

Napi talpalávaló

Zene ... naponta pár szám, mindenféle stílustól vagy irányzattól mentesen, csak a jó érzésre hagyatkozva. Természetesen az én sajátos véleményem alapján, magyarán egy szubjektív zenei körkép egy roggyant elme bugyraiból.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.02.10. 21:33 polarobi

2009. 02. 10.

 Szervusztok!

A tegnap kissé szomorúra sikerült post után a mai már a vidámabbság jegyében fog eltelni. Egész jó kis nap áll megettem (na nem mintha bárkit is érdekelne, de én azért megosztom Véletek .. szóval új albim lett, yeahyeahyeah), imígyen a zenék is ilyenek lesznek. Jók is, vidámak is. Hát akkor lássuk-halljuk:

1. é-é-éjj .. az első muzsika a nagyon remek Tégla című filmnek (ugye, tudjuk? -> Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson, Matt Damon, meg az a szöszke csajszi, akinek nem tudom a nevét. Ja meg az öreg Martin Sheen és Marky Mark aka Mark Wahlberg, Alec Baldwin. Szép kis gárda, mindenképpen pótlandó, ha kimaradt!) az egyik betétdala: Dropkick Murphy's - I'm Shipping Up To Boston. Az album címe The Warrior's Code. Érdemes utánuk járni, jó kis zenéket (American Celtic punk!) produkálnak az urak. A fene sem gondolta, hogy amerikaiak. De hát, de ..

2. egy régi kedvencem a következő. Az úriember nem más, mint Vadim Peare, aka DJ Vadim, az orosz származású DJ/producer. Tőle serceg a fülekbe a tökéletes hangú Yarah Bravo-val (aki mellesleg a felesége .. ) elkövetett Bluebird. Ami zeneileg kissé engem egy Afu-ra - Gentleman közösre emlékeztet .. lehet, hogy ez előbb volt, vagy közös producer/alap/izébigyó .. na értitek, nem tudom honnan vannak a muzsikák .. shame on me.

3. az utolsó zene: DSP - 10-10. Na ezt mindenkinek ajánlom teljes szívből. Hatalmas igazságok vannak benne, én legalábbis nagyon sok dolgot találtam benne, amit annak vélek. Anno nem csíptem a zenéiket, de úgy érzem sokat fejlődtek és nagyon jó irányba mentek el. A 10-10Társadalomklinikán található meg. Az egyik sráccal egy suliban tengettük a napjainkat, de különböző utakat jártunk (értsd ezalatt, hogy egy helló nem hagyta el szánkat egymás irányába) (na persze ez megint nem volt egy lényeges pont). Ő Dipa. Csak a tisztán látás kedvéért. 

 

Még annyit így a végére: 

-Te, Dodó! Gondolj egy számra.

-Megvan.

-Osztd el 4-el.

-Oké, megvan.

-Mi az eredmény?

-Sön?

-Sön? Dodó, te melyik számra gondoltál?

-Ákkengetnószetiszfeksön.

..

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://muzsikamindenkinek.blog.hu/api/trackback/id/tr24935681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása