HTML

Napi talpalávaló

Zene ... naponta pár szám, mindenféle stílustól vagy irányzattól mentesen, csak a jó érzésre hagyatkozva. Természetesen az én sajátos véleményem alapján, magyarán egy szubjektív zenei körkép egy roggyant elme bugyraiból.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.02.11. 23:19 polarobi

2009. 02. 11.

No hát akkor kezdjük ismét .. 

Maximális tisztelet mindenkinek, üdv néktek a fedélzeten!

 

Azt mondja meg valaki énnékem, hogy mi a jó istenért romlanak el a gépemen az mp3-ak. Szemezgetnék belőlük, belehallgatnék a régi zenékbe, erre olyan a hatás, mintha fél mp-ént lehalkulna. Valami eszi az mp3-akat? Nane ..

Szóval ahogy elhallgatgattam itt a jó elébb, meg régebb, a (nem kis) állomány negyedét vadászhatom le. Bosszantó tud lenni, mert vannak nagyon nehezen beszerzett muzsikák is. Irgum-burgum ..

A mai blokk a gyönyörű szép elektronikára fog épülni, azon belül is a lágyabb dallamok irányába fogunk elevezni. Ezzel az egésszel az a probléma, hogy az elektromos zenéim nagyobb hányadát az ilyenek teszik ki, és nehéz kiválogatni csak egy kevéskét (de lehet, hogy bevezetődik az a rendszer, hogy nem ilyen összevisszaságban lesznek zenék, hanem naponta más előadó és tőle néhány szám. Ez még a jövő zenéje .. ).

Mindenestre ma még minden marad a megszokottban.

Lássuk is:

 

1. az egyik legkedvencebb zeném: Air - Electronic Performers a 10.000 Hz Legend albumról. Franciák (ismét ezek a franciák .. valamit tudhatnak). Kb. 5 éve az egyik elektronikus jellegű lap szerint az év legjobb elektronikus zenekarának választották .. világ szinten természetesen.

2. Yonderboi - Another Geometry a Shallow and Profound-ról. Csak ülj le és hallgasd ..

3. Underworld - Beautiful Burnout az Oblivion With Bells című legutóbbi albumukról. Ők az egyik együttes, akiket élőben mindenképpen látnom kell .. de hát na .. az ember mindig reménykedik. Angol úriemberek, már 86 óta ontják magukból a zenéket.

 

Elnézést a kevés kis kommentért, de nagyon nincs idő most még több időt belefektetni, viszont ez mind a 3 együttes esetében pótlandó, mert nem kis nevekről van szó, több szót szeretnék rájuk pazarolni.

 

Jó éjszakát mindenkinek!

Holnap ..

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://muzsikamindenkinek.blog.hu/api/trackback/id/tr13938044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása